ENERGIE BEHANDELING

Gezondheid creëren door het (door)geven en laten stromen van levensenergie. Door een behandeling via de handen wordt een levensenergie in het lichaam gebracht, waardoor de levensenergie toeneemt/herstelt en waardoor energieblokkades oplossen. Dit brengt een behaaglijk en ontspannen gevoel en het brengt gezondheid.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen manier van werken met energetische behandelingen. Per persoon voel ik intuïtief aan wat voor jou op dat moment nodig is.

Diverse behandelmethoden:

- Aura healing

- Chakra healing

- Aura en Chakra healing samen

- Quantum Touch

- Mahatma energie

- Eenheidshealing

- Stoelmassage (acupressuur)

- Voetreflex massage (meridianen) 

De aura en chakra's zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van onze organen en van groot belang voor de gezondheid, de psyche en onze spiritualiteit.

Een voorbeeld. U bent naar de markt geweest, of u komt net terug van een verjaardag of festival, en u komt heel moe thuis en wil eigenlijk het liefst gelijk naar bed. Of u bemerkt dat u totaal anders op situaties reageert als anders.

Dit is een duidelijk voorbeeld dat de energie van uw Aura (onbewust) door andere is onttrokken en/of verstoord.

Tevens kan zich "verkeerde" energie-uitwisselingen voordoen in dit energieveld (Aura), je bemerkt dat er eerst sprake zal zijn van een energetische disharmonie, waarna het menselijk lichaam ziek kan worden. 

Met andere woorden: ziekte openbaart zich het eerst op het energetisch vlak voordat het merkbaar wordt in het lichaam. 

De Chakra's (zie afbeelding hieronder)

Chakra is het woord voor wat in het Sankriet "wiel" betekent. 

Ze zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van de organen, onze gezondheid en ons algehele welzijn.

De chakra's nemen energie op uit ons omringende krachtveld of universum. Ons lichaam kent zeven hoofdchakra's die ervoor zorgen dat de benodigde energie daar terecht komt waar het moet zijn. Dit is ook waar yoga zich o.a. op focust.

Wanneer een chakra niet goed werkt, oftewel niet genoegd energie opneemt dan ontstaat er een onderactiviteit van de desbetreffende organen. Wordt er juist teveel energie opgenomen, dan zal dat te merken zijn aan een overproductiviteit van de organen. Je zult begrijpen dat ziekte daardoor eenvoudig kan optreden. 

 

Je kan het zien als een rivier waar het water goed kan stromen. Wanneer daar takken en/of stenen in terecht komen (obstakels, problemen, [traumatische] ervaringen in het leven), dan zal het water een andere weg moeten gaan vinden om te kunnen blijven stromen. Maar wanneer dit steeds moeizamer gaat stromen, valt alles stil. Alles staat met elkaar in verbinding. 

De zeven chakra's kunnen alleen goed functioneren wanneer zij samen kunnen werken.

 

Quantum Touch

 

Quantum Touch is een zeer simpele en bijzondere energie verhogende healing methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Door middel van o.a. ademhalingstechnieken wordt de energietrilling verhoogd waardoor de behandelaar mee gaat resoneren. Deze resonantie zorgt ervoor dat bij de behandelaar een zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en dan zelf de healer wordt.

- Snelle en diepgaande vermindering van pijn

- Versnelling van het genezingsproces

- Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand

- Emotionele en psychologische condities reageren goed op Quantum

  Touch

- Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering.

Mahatma energie

Mahatma energie werkt niet met symbolen zoals bij Reiki het geval is. Symbolen kunnen beperkend werken. 

De Mahatma omvat alle stralen van de Bron, terwijl Reiki maar 1 straal vertegenwoordigd. Daardoor is de Mahatma krachtig en intens en kan ingezet worden bij pijn, klachten, opheffen van blokkades en om het energiesysteem weer op te laden.

Deze healing brengt de lichaam en geest in zodanig ontspanning, waardoor de energie zijn werk kan doen. 

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook - White Circle

​© 2019 by Elance mind-body-spirit. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now