HEALING - READING OP AFSTAND

Avatar-van-Synthese-Master-Class-Lotus-J

Bij healing op afstand, maak ik gebruik van de energetische behandeling Mahatma-Reiki en/of Quantum Touch. Net als dat ik in mijn praktijk een healing geef, is het op afstand precies hetzelfde, met dat verschil dat jij in je eigen omgeving bent en niet de deur uit hoeft.

Een healing ontvangen is niet alleen voor (ondersteuning) van lichamelijke pijnen, maar ook voor emotionele en/of mentale vermoeidheid, stress, of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Tijdens een healing worden oude blokkades die in jou zitten weggenomen. En hoe meer jij bewust bent van jouw oude trauma’s des te meer je mag/kan loslaten. Je laat negatieve emoties los en creëert hiermee ruimte voor energie.

 

Via healing op afstand geef ik jou die universele energie door die jij op dat moment nodig hebt om jouw doel te bereiken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn dat jij meer zelfvertrouwen wilt hebben. Tevens zal ik je aura('s) en de 7 hoofdchakra's nalopen. Deze kunnen vervuild worden, zeker wanneer je met veel mensen werkt of omgaat. Je herkent het misschien wel, dat je soms ergens op reageert, zoals jij dat nooit zou doen. Dit betekent bijv. dat je de energie van iemand anders in je aura hebt en daardoor reageert zoals die persoon zou handelen. Ik zal jouw energie weer opvullen, schoonmaken en andermans energie weer terugsturen.

Hoe werkt healing op afstand?

Jij, ik en alle mensen op aarde zijn met elkaar verbonden door de magnetische velden in onze genen. Op die manier kan ik mij vanaf afstand op jou afstemmen. Maak je geen zorgen, dit kan alleen als jij je hiervoor openstelt en als wij een afspraak hebben gemaakt om ons tegelijk open te stellen. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je woonplaats en eventueel wanneer mogelijk, een foto van jou. Met deze gegevens stem ik op jou af en krijg jij die energie die jij nodig hebt.

Welke vragen kan ik stellen via healing op afstand?

Het mooie van healing op afstand is dat bijna alle thema’s behandeld kunnen worden. Mensen met een pacemaker kan ik helaas niet behandelen en ook ernstige ziektes zoals kanker en aids kan ik niet genezen. Wel is het mogelijk om een ondersteunende behandeling te geven, juist om het beste uit je leven te halen. Maar alle thema’s zoals minder stress, minder pijn, meer zelfvertrouwen, houden van jezelf en meer levensvreugde kan ik behandelen. Bij healing op afstand zijn er letterlijk geen beperkingen van landsgrenzen. Ook als jij niet in Nederland woont, kan ik jou behandelen.

Bij de healing op afstand maak ik energetisch een verbinding met jou en kan zo jouw blokkades weghalen. Als jouw blokkades weg zijn, is er ruimte om informatie te geven waarmee jijzelf aan de slag kan gaan. Soms krijg ik ook boodschappen via mijn gidsen door.

Hoe voel ik mij healing op afstand behandeling?

Het is voor iedereen anders. Sommigen voelen zich opgelucht, een bepaalde last die van hun schouders valt of ze zijn verbaasd wat er is gebeurd. Men kan het koud krijgen/hebben en anderen juist weer warm en behaaglijk. Anderen voelen zich heel zwaar of hebben een lam gevoel.

Zelfs wanneer je meerdere healingen ontvangt, kan het iedere keer weer anders zijn.

Of jij je blij of juist verdrietig voelt, alles is goed. Weet dat je in je eigen veilige omgeving bent waar alle emoties er mogen zijn. Er gebeurt precies dat wat er moet gebeuren en daar hebben we geen invloed op. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurt. Tijdens de behandeling krijg jij die informatie die jouw lichaam op dat moment kan verdragen. Je krijgt nooit meer dan jij aan kan en ook al voelt het op dat moment heel heftig, jouw lichaam is blijkbaar sterk genoeg om die verandering op dat moment aan te kunnen.

Wat kost healing op afstand?

Een healing op afstand kost voor de eerste afspraak € 45,-- (20 minuten). Maak je daarna een vervolg afspraak dan reken ik € 35,--.

Voordat ik begin met de healing hebben we over de chat, via messenger, of via Whatsapp, contact. We bespreken wat en waar je graag aan wilt werken. Ik zal dan 15 tot 20 min. een healing gaan geven. Als ik klaar ben, zal ik een bericht sturen en kunnen we wanneer je dit prettig vind nog napraten hoe het voor je was, en kan je vragen stellen. Ik kan dan ook nog doorgeven aan je, wanneer ik boodschappen heb doorgekregen voor. In totaal duurt het dan 30 min.

De behandeling zal op een afgesproken tijdstip plaatsvinden. Uiteraard kan een behandeling bij mij op locatie te Ridderkerk worden uitgevoerd.

Wat is een ENERGIE BEHANDELING

Gezondheid creëren door het (door)geven en laten stromen van levensenergie. Door een behandeling via de handen wordt een levensenergie in het lichaam gebracht, waardoor de levensenergie toeneemt/herstelt en waardoor energieblokkades oplossen. Dit brengt een behaaglijk en ontspannen gevoel en het brengt gezondheid.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen manier van werken met energetische behandelingen. Per persoon voel ik intuïtief aan wat voor jou op dat moment nodig is.

Diverse behandelmethoden:

- Aura healing

- Chakra healing

- Aura en Chakra healing samen

- Quantum Touch

- Mahatma energie

- Eenheidshealing

- Stoelmassage (acupressuur)

- Voetreflex massage (meridianen) 

De aura en chakra's zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van onze organen en van groot belang voor de gezondheid, de psyche en onze spiritualiteit.

Een voorbeeld. U bent naar de markt geweest, of u komt net terug van een verjaardag of festival, en u komt heel moe thuis en wil eigenlijk het liefst gelijk naar bed. Of u bemerkt dat u totaal anders op situaties reageert als anders.

Dit is een duidelijk voorbeeld dat de energie van uw Aura (onbewust) door andere is onttrokken en/of verstoord.

Tevens kan zich "verkeerde" energie-uitwisselingen voordoen in dit energieveld (Aura), je bemerkt dat er eerst sprake zal zijn van een energetische disharmonie, waarna het menselijk lichaam ziek kan worden. 

Met andere woorden: ziekte openbaart zich het eerst op het energetisch vlak voordat het merkbaar wordt in het lichaam. 

De Chakra's (zie afbeelding hieronder)

Chakra is het woord voor wat in het Sankriet "wiel" betekent. 

Ze zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van de organen, onze gezondheid en ons algehele welzijn.

De chakra's nemen energie op uit ons omringende krachtveld of universum. Ons lichaam kent zeven hoofdchakra's die ervoor zorgen dat de benodigde energie daar terecht komt waar het moet zijn. Dit is ook waar yoga zich o.a. op focust.

Wanneer een chakra niet goed werkt, oftewel niet genoegd energie opneemt dan ontstaat er een onderactiviteit van de desbetreffende organen. Wordt er juist teveel energie opgenomen, dan zal dat te merken zijn aan een overproductiviteit van de organen. Je zult begrijpen dat ziekte daardoor eenvoudig kan optreden. 

 

Je kan het zien als een rivier waar het water goed kan stromen. Wanneer daar takken en/of stenen in terecht komen (obstakels, problemen, [traumatische] ervaringen in het leven), dan zal het water een andere weg moeten gaan vinden om te kunnen blijven stromen. Maar wanneer dit steeds moeizamer gaat stromen, valt alles stil. Alles staat met elkaar in verbinding. 

De zeven chakra's kunnen alleen goed functioneren wanneer zij samen kunnen werken.

 

Quantum Touch

 

Quantum Touch is een zeer simpele en bijzondere energie verhogende healing methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Door middel van o.a. ademhalingstechnieken wordt de energietrilling verhoogd waardoor de behandelaar mee gaat resoneren. Deze resonantie zorgt ervoor dat bij de behandelaar een zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en dan zelf de healer wordt.

- Snelle en diepgaande vermindering van pijn

- Versnelling van het genezingsproces

- Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand

- Emotionele en psychologische condities reageren goed op Quantum

  Touch

- Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering.

Mahatma energie

Mahatma energie werkt niet met symbolen zoals bij Reiki het geval is. Symbolen kunnen beperkend werken. 

De Mahatma omvat alle stralen van de Bron, terwijl Reiki maar 1 straal vertegenwoordigd. Daardoor is de Mahatma krachtig en intens en kan ingezet worden bij pijn, klachten, opheffen van blokkades en om het energiesysteem weer op te laden.

Deze healing brengt de lichaam en geest in zodanig ontspanning, waardoor de energie zijn werk kan doen. 

chakra1.jpg