Zoeken

Lichtwerker kaartreading en healing

Ik ben naast yogadocent ook een lichtwerker. Ik leg tarotkaart leggingen en geef healingen. Beiden doe ik of persoonlijk in mijn praktijk aan huis of op afstand.


Hb je vragen over bijv. je werk, of een situatie, of gewoon over iets algemeens? De kaarten geven je meer inzicht en/of een bevestiging. Tevens kan ik een healing geven. Een healing kan je ontvangen, niet alleen als je ergens pijn hebt, maar ook voor heerlijke ontspanning of om heerlijk te kunnen slapen. Dus schroom niet, mocht je nog vragen hebben, of je wilt graag een reading of een healing, stuur dan een chat hier op mijn website of op FB pagina @TheYogiPsychic.

#reading #tarot #inzicht #healing #vragen #bevestiging #tarotkaarten #online

2 keer bekeken

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook - White Circle

​© 2019 by Elance mind-body-spirit. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now