Zoeken

Lichtwerker kaartreading en healing

Ik ben naast yogadocent ook een lichtwerker. Ik leg tarotkaart leggingen en geef healingen. Beiden doe ik of persoonlijk in mijn praktijk aan huis of op afstand.


Hb je vragen over bijv. je werk, of een situatie, of gewoon over iets algemeens? De kaarten geven je meer inzicht en/of een bevestiging. Tevens kan ik een healing geven. Een healing kan je ontvangen, niet alleen als je ergens pijn hebt, maar ook voor heerlijke ontspanning of om heerlijk te kunnen slapen. Dus schroom niet, mocht je nog vragen hebben, of je wilt graag een reading of een healing, stuur dan een chat hier op mijn website of op FB pagina @TheYogiPsychic.

#reading #tarot #inzicht #healing #vragen #bevestiging #tarotkaarten #online

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven