Zoeken

YOGA AAN HUIS

Herkenbaar?!

Een druk leven met werk, sociale bezigheden en misschien wel een gezin?

Maar hoe is het met jouw eigen rustmoment?

De sportschool is niet altijd open, de sauna is niet om de hoek en de drempel om de deur uit te gaan is groter dan je zou willen.


En als ik nu eens zeg: "het is nu mogelijk om dit rustmoment in je eigen huis te creëren en te ervaren!"


Het enige wat je nodig hebt, is een rustig plekje in je eigen huis. Ik kom bij jou langs, neem eventueel een yoga mat mee wanneer je deze nog niet hebt; en samen gaan we werken aan datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Yoga is meer dan alleen de asana's (houdingen), het werken aan flexibiliteit en kracht. Is het druk in je hoofd? Dan is ademhaling en eventueel meditatie zeker ook belangrijk. Hoe hoger de adem, hoe meer spanning en kortademiger je bent. Je kan dan gaan hyperventileren en zelfs gaan zweten en/of flauwvallen.

Aandacht naar je ademhaling zorgt ervoor dat je dieper in en uitademt, en dan vooral ook naar het buikgebied.


Rust terug krijgen in je hoofd is de aandacht / concentratie te verplaatsen naar andere plekken in je lichaam, zo ook energetisch. (zie voor meer uitleg mijn tab "healingen").


Na ongeveer 60 min. na het afsluiten van de les van een (geleide) meditatie of rustmoment, hoef je niet de deur uit, maar kan je heerlijk in ontspannen sfeer nog in je eigen huis bij komen voordat de dag begint of dat je naar bed gaat.Voor vragen kan je mij altijd een reactie sturen via het contactformulier, geen vraag is te gek. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven